Splitski dio Ultre privukao 150.000 ljudi, nastavak na Braču

18 Srpanj 2016

Luka Jureško iz Odjela komunikacija Ultra Europe festivala pohvalio je rad gradskih i hitnih službi te zahvalio gradu Splitu.

Splitski dio Ultra Europe festivala, koji je zbog jake bure trajao dva umjesto tri dana, završio je u nedjelju, a po procjeni organizatora privukao je oko 150 tisuća ljudi iz 143 zemlje svijeta.

U ponedjeljak partijaneri "sele" na Brač u Zlatni rat gdje će se održati Ultra Yacht Regatta, dan poslije predviđen je Ultra Beach 2016 u Amfori na Hvaru, a zadnja je destinacija u srijedu Vis.

Festival se održava u Splitu četvrtu godinu zaredom, a ove godine nastupa 160 izvođača, koje uz brojne domaće prati i 500 stranih novinara. Osim što Ultra Europe traje najduže od svih Ultra festivala, ove je godine zbog nadoknade otkazanog programa i redovnog programa u drugom danu postao i najduži po neprekidnom trajanju programa od 16 sati.

Luka Jureško iz Odjela komunikacija Ultra Europe festivala pohvalio je rad gradskih i hitnih službi te zahvalio gradu Splitu. "Zaista je sve proteklo u najboljem redu i Split je po tko zna koji put opet briljirao. Vjerujem da se vidimo i sljedeće godine", kazao je Jureško.

Zahvaljujući Ultra Europe festivalu u splitsku je zračnu luku proteklih dana stiglo 90 tisuća putnika od čega 60 posto izvan Europske unije. Svi koji su imali karte za prvu večer festivala, a nisu ga mogli pratiti zbog otkazivanja bit će obeštećeni, poručuju organizatori.

 

 

Autor: Agencije/HR News

HR News

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se