Pjesma ogorčenog mladog Hrvata koji je morao napustiti Hrvatsku postala internet senzacija!

30 Travanj 2018

Većina mladih nažalost iz dana u dan napušta Hrvatsku u potrazi za boljim prilikama.

U nadi da će biti bolje podsjećaju u inozemstvu i na zemlju iz koje su potakli. Ostaju im lijepe uspomene na prirodne ljepote o kojima pričaju. Gorak okus u ustima i nijemost nastaje kad moraju spomenuti zašto u zemlji koju toliko vole - ne rade i nisu sa svojim obiteljima.

U travnju je jedan mladi Hrvat u Njemačkoj objavio pjesmu o svojoj zemlji koja je ubrzo postala senzacija.

Pronašli smo ga i zamolili da nam se kaže što ga je nagnalo na ovaj umjetnički potez zvan "Država".

 

"Ime mi je Moreno, prezime Vukojević.

Ddolazim iz Slavonskog Broda. Bavim se rep glazbom dosta dugo, od 5 razreda osnovne škole.

Iimam dosta pjesama iza sebe i brojnih tekstova. Drago mi da je baš ova pjesma najviše odjeknula i nadam se da će to prepoznati oni koji trebaju.

I sam sam daleko od svoje kuće ogorčen nepravdom i činjenicom da nas iz dana u dan tjeraju iz zemlje koju volimo.  Inače pjesma je snimana u Munchenu gdje i trenutno boravim."

 

Pjesmu poslušajte na ovom linku.

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se