Novi spot oduševio vlasnike kućnih ljubimaca

08 Studeni 2017
Struna je kantautorica iz grada pod Sljemenom. O sebi ne govori puno jer sve o njoj se već nalazi u njenim pjesmama. Različiti stilovi pjesama odgovaraju njezinom raspoloženju, ne povodi se za suvremenim trendovima. Do sada je izdala 2 singla s elektronskim zvukom, a ovaj najnoviji je u funky stilu.
Spot prati dvostruku ljubavnu priču, onu ljudsku kao i onu pseću, a posebno će se svidjeti ljubiteljima četveronožnih ljubimaca.
 
 U pripremi je i engleska verzija pjesme.
 
Novi Strunin spot pogledajte koji je oduševio vlasnike kućnih ljubimaca pogledajte ovdje i recite nam kako Vam se sviđa!
 
Uživajte!
Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se