Finalist Supertalenta Erik Balija ima novu pjesmu

04 Studeni 2017

Njegov duh, životna snaga i karakter oduševili su žiri prošlogodišnjeg supertalenta Nove TV u kojem je rasplakao cijelu zemlju! 

Glazbom se bavi od pete godine života, a njome se počeo baviti tijekom brojnih fizikalnih vježbi i oporavaka kroz koje je prolazio zbog svoje bolesti. Naime, Erik boluje od cerebralne paralize. Život ga nije mazio, pa je rano izgubio svog oca, kojem je i posvetio pjesmu koju je otpjevao na Supertalentu.

Izrezak2

Iako je osoba sa invaliditetom i raznim problemima, nisam nije na miru, kako je često izjavljivao. Zvijek želi nešto novo raditi, ša nam je tako i pripremio novu glazbenu poslasticu.

 

Redakcija HR NEWS portala Vas poziva da podržite Erika i da svojim prisustvom popratite promociju mog novog singla i spota "Namuran san u te" koja će se održati u ponedjeljak, 6. studenog s početkom u 18:00 sati, u udobnom ambijentu Arboretum Puba u Fažani, gdje ćemo osim same promocije upriličiti i opušteno druženje.

IMG 20171103 220349

Tekst i glazbu ovog singla potpisuje Toni Pernić - mladi kompozitor s pulskom adresom, dok se u aranžerskoj i producentskoj ulozi našao Mauro Giorgi.Danilo Lola Ilić svojom je režijom, kamerom i montažom podario pjesmi dirljivu vizualnu dimenziju u kojoj su se okušali mladi talentirani glumci. Moderator večeri bit će Ludvik Slana.

 

Uz glazbu je sve bilo lakše', kaže ovaj simpatični Istranin. Tijekom života nastupio je sa brojnim velikim glazbenicima, među njima i Vlatkom Stefanovskim, Miroslavom Tadićem i Radom Šerbedžijom i Oliverom Dragojevićem.

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se