"Ti me nosiš" na United International Film festivalu osvojio nagradu za najbolji strani film

12 Kolovoz 2016

Dugometražni igrani film „Ti mene nosiš“, autorice Ivone Juka i producentice Anite Juka osvojio je nagradu za najbolji strani igrani film na United International Film festivalu u New York Cityju.

„Ti mene nosiš“ prikazan je na više od 20 međunarodnih filmskih festivala, a ovjenčan  je sada sa ukupno 10 nagrada, od kojih se posebno ističu dva Grand Prixa za najbolji film, kao i Zlatna mimoza za najbolju režiju u Herceg Novom kojima se pridružila i nagrada sa United International Film Festivala u New York Cityju za najbolji strani igrani film.

Ovom nagradom „Ti mene nosiš“ dobio je još jednu potvrdu kao najbolje hrvatsko filmsko ostvarenje u 2015. godini.  

U filmu glume najveće zvijezde iz regije poput Lane Barić, Vojislava Brajovića, Nataše Janjić, Helene Beljan, i brojnih drugih, a nastao je u produkciji produkcijske kuće 4film.

„Ti mene nosiš“ nominiran je za Najbolji europski film koju dodjeljuje prestižna Europska filmska akademija, a našao se i u utrci za Oscara za najbolji strani film, kojeg dodjeljuje Američka akademija filmskih znanosti i umjetnosti.

Odbor Nagrade Vladimir Nazor za najbolje umjetničko ostvarenje u Republici Hrvatskoj za 2015. godinu na području filma godišnju nagradu dodjelio je Ivoni Juka za scenarij i režiju filma „Ti mene nosiš“.

Kvalitetu i uspjeh filma zamijetio i Netflix te je tako „Ti mene nosiš“ postao prvi film ne samo iz Hrvatske, već iz cijele regije, koji se našao u ponudi najpoznatije filmske platforme.

 

Link na službeni trailer filma „Ti mene nosiš“: https://www.youtube.com/watch?v=q9T6xs1spFw

Link na fotografije iz filma „Ti mene nosiš“:

http://www.timenenosis.com/foto#all

HR News

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se