U Beču humanitarno zabavna večer za izgradnju Vukovarskog tornja

08 Lipanj 2016

Hrvatska zajednica i Hrvatska katolička misija iz Beča u petak 10.06.2016. godine organizira humanitarno zabavnu večer za izgradnju Vukovarskog tornja koja se održava se u dvorani , MENZA, Widner Haupt strasse 8-10, 4. Bečki kotar.


Uz večeru i bogatu tombulu bečke hrvate zabavljati će i razni Hrvatski izvođači: Mate Bulić, Šima Jovaovac, Ivan Ivica Martić, Mladen Burnać, TS Alegro iz Vukovara, Marija Pavković Snaša, Daniela Škegro, Cecilija Rudić.

Bečki Hrvati pozivaju na zajedništvo kao i uvijek kada je potrebno. Vukovarski toranj je simbol bolne prošlosti, sadašnjosti a i svjetlo budućnosti.

Ulaznice se mogu kupiti u caffe Providenca, Ispred crkve AM HOF, a ulaznice se mogu kupiti i u drugim hrvatskim klubovima.
Informacije na facebook i na tel- 06606563287, možete se obratiti i fra Slavku u crkvi.

 

Autor: HR News

HR News

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se