GOST DR. MELITA H. ŠUNJIĆ HC i HKD NAPREDAK Austrija pozivaju na »Razgovor u Centru«

03 Svibanj 2016

Hrvatski centar i HKD NAPREDAK Austrija pozivaju na »Razgovor u Centru«. Gost: dr. Melita H. Šunjić, publicistkinja, apsolventica je Instituta za publicistiku Bečkoga sveučilišta i je već dvadeset godina voditeljica komunikacijske službe UNHCR-a, UN visokoga komisarijata za izbjeglice.

Kao nadležna stručnjakinja organizirala i vodila je brojne kampanje, a isto tako je školovala UN-suradnike kao i NGO-aktiviste. Time može dati direktan uvid u djelovanje ove međunarodne organizacije i dati stručan stav i odgovore na aktualna pitanja u vezi izbjeglica.

Razgovor vodi: Petar Tyran

 

 

Autor: HR News

HR News

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se