Načelnik Hegedić potpisao ugovor vrijedan milijun kuna!

12 Veljača 2018

U Ministarstvu poljoprivrede Republike Hrvatske načelnik općine Breznički Hum potpisao je ugovor vrijedan milijun kuna. Jedan je to u nizu ugovora koje su načelnici i gradonačelnici 212 jedinica lokalne samouprave potpisali u Zagrebu 8. veljače, a kojima će se sa gotovo 650 milijuna kuna kroz Program ruralnog razvoja RH financirati projekti izgradnje i obnove lokalnih cesta, kolnika, oborinske odvodnje, javne rasvjete te prometne signalizacije.

Načelnik općine B.Hum Zoran Hegedić

Riječ je o mjeri 7.2.2. Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta. Sredstva su namijenjena gradnji novih, odnosno rekonstrukciji postojećih nerazvrstanih cesta u naseljima s najviše 5.000 stanovnika. Intenzitet javne potpore po projektu iznosi do 100% ukupnih prihvatljivih troškova. Ugovore je s predstavnicima jedinica lokalne samouprave potpisala ravnateljica Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Matilda Copić.

Tim ćemo iznosom financirati gradnju dionice ceste između Butkovca i Švajcarije ukupne duljine 1,2 km. Realizacija gradnje kreće na proljeće, nakon što provedemo javnu nabavu i objavimo natječaje za izvođača i za nadzor radova, a kada do ljeta ove godine bude dovršena, nova će dionica kvalitetnijne povezati dva zaselka ali i dvije susjedne općine Breznički Hum i Breznicu - ističe načelnik općine Breznički Hum Zoran Hegedić.

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se