financirajte Hrvatsku - STARTUP NACIJU

10 Travanj 2018

Jeste li znali da se u SAD-u novi startup pokreće svake 3 minute?


I da prema istraživanju Harvard Business Review-a čak 70% novih startupa pokrenu građani dok rade puno radno vrijeme?
Ili da startupi koje pokrene tim od 2-3 osobe ima veće šanse za uspjeh od onog koje pokrene jedna osoba?

trade 2328525 1280

Projekt „Hrvatska – startup nacija" ima cilj značajno povećati broj startupa koji se godišnje pokrenu u RH kroz tri faze:

Edukaciju 400 građana u cijeloj RH o svim ključnim aspektima pokretanja startupa prema Lean Startup metodologiji – rezultat ove faze bit će, pored velikog broja educiranih građana, 400 novih startup projekata (u pripremnoj fazi),
Organizaciju mentorske konferencije – otprilike 10% najboljih ideja bit će odabrano za mentorsku konferenciju gdje će dobiti korisna predavanja i savjete od stručnjaka iz grana industrije kojima se startup bavi – kako bi im pomogli u sljedećoj fazi razvoja i organizaciju investitorske konferencije – kako bi najbolji od najboljih dobili priliku prezentirati svoje ideje i dobiti prve investicije.


Ovo je zaokružen projekt fokusiran na rezultat – privlačenje investicija i promociju startup-a kao oblika poduzetništva koji ima veliki potencijal za pozitivan utjecaj na hrvatsko gospodarstvo.

Pozivamo Vas na predstavljanje Crowdfunding kampanje za financiranje projekta „Hrvatska – startup nacija"

u četvrtak 12.04.2014.
u 17:30 sati
u HUB385, Petračićeva 4, Zagreb

Program :
17:30 : dr.sc. Igor Jugo, pokretač projekta :
Predstavljanje projekta Hrvatska Startup Nacija i službeno lansiranje Indiegogo kampanje.
18:00 : HUB385
Zašto je bitno educirati što više ljudi u startup metodologijama
18:30 : Renata Brkić
Predstavljanje World Business Angel Investment Foruma
18:45:
Networking i druženje

Organizatori predstavljanja kampanje su Hrvatska startup nacija i HUB 385.

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se