Brendaonica PLUS u Zagrebu 14.10.

10 Listopad 2017

Nakon Brendaonice PLUS više ništa neće biti isto. 

 

Brendaonica PLUS je naprednija interaktivna radionica na kojoj ćete naučiti kako uspješno brendirati sebe ili svoj proizvod na društvenim mrežama uz stručno vodstvo dvoje iskusnih marketinških stručnjaka. Osim što ćete dobiti mnogo ideja za promociju vašeg brenda, u interaktivnim vježbama isprobat ćete alate za njihovu primjenu i korištenje. Pripremili smo vam program koji će biti prilično intenzivan i zahtjevan, ali ugodna atmosfera Bizkoshnice pridonijet će da se osjećate opušteno.

Brendaonica Zadar 5

Nakon 10 održanih radionica pod nazivom: 'ISKORISTI POTENCIJAL DRUŠTVENIH MREŽA ZA BRENDIRANJE SEBE ILI SVOG PROIZVODA' s oko 250 polaznika u Puli, Zadru, Rijeci i Zagrebu, BRENDAONICA se ponovno vraća u Zagreb, u malo izmijenjenom naprednijem obliku, namijenjenom pojedincima, malim i srednjim poduzetnicima te svima koji žele raditi na unaprjeđenju komunikacije svojeg brenda.

Brendaonica PLUS u Zagrebu, 14.10., 9 – 18h, Bizkoshnica, Zagreb (Ilica, 71)

Morena Milevoj, autorica i nositeljica projekta Brendaonice te dodala:  'Dugogodišnje iskustvo rada u području marketinških komunikacija kao i iskustvo u vođenju vlastitog modnog bloga s više desetaka tisuća pratitelja na društvenim mrežama omogućava mi savršeno razumijevanje mogućnosti i potencijala društvenih mreža kako za razvoj vlastite karijere tako i za razvoj poslovanja. Želja mi je svoje iskustvo, znanje i vještine podijeliti s polaznicima radionica.'

Uz Morenu Milevoj, predavat će i Tomislav Pancirov, stručnjak za digitalni marketing te lifestyle poduzetnik s bogatim iskustvom rada s najvećim klijentima u regiji: 'Osobni brend može imati puno veći utjecaj na poslovanje od klasičnog oglašavanja, alati koje trebate su besplatni, ali ih morate koristiti na pravi način. Nalazimo se u vremenu u kojem bloger ili YouTuber može imati veći utjecaj od neke korporacije. Morate prilagoditi komunikaciju u skladu s trendovima konzumacije sadržaja modernog potrošača. To je jedini način da opstanete.'

Brendaonica PLUS je namijenjena svima koji žele poboljšati vlastito poslovanje te povećati prodaju svojih proizvoda i usluga pomoću društvenih mreža ili organizacijama koje žele pružiti ovakav tip edukacije svojim korisnicima poput poduzetničkih inkubatora. Korist od sadržaja imaju svi koji nude neki proizvod ili uslugu, bilo da se radi o vlasniku apartmana za iznajmljivanje ili o osobi koja unutar tvrtke, obrta ili OPG-a vodi 'community management'. Svi koji se žele bolje i kvalitetnije predstaviti u digitalnom svijetu, bilo da se radi o 'freelance' fotografu, dizajneru nakita ili profesionalnom plesaču s ciljem povećanja angažmana i prodaje proizvoda i usluga. Također, svi koji su u potrazi za poslom, žele promijeniti posao ili pokrenuti vlastiti biznis te svi kojima su društvene mreže strast, hobi ili posao. 

Brendaonica Zadar 3

PROGRAM RADIONICE

8.45h - Registracija polaznika i dobrodošlica uz kavu i peciva.

9-11.00h

I. Kako maksimalno iskoristiti potencijal društvenih mreža za uspjeh vašeg brenda?

Kako postaviti ciljeve vaše strategije brendiranja? 
Kako upravljati vašim brendom na društvenim mrežama koristeći autentičan sadržaj?
Kako osmisliti 'brand statement' vašeg osobnog brenda, proizvoda ili usluge?

Interaktivna vježba kroz koju će polaznici osmisliti svoj 'brand statement'.

11-13.00h

II. Kako osmisliti učinkovit komunikacijski plan za vaš brend uz primjenu globalnih trendova?

Trendovi u digitalnom marketingu.
Kako učiti od najboljih te primijeniti primjere dobre prakse na svom vlastitom brendu?
Kako izraditi komunikacijski plan te doći do idealnog klijenta koristeći učinkovito vizuale?

13-14h Brunch.

14-16.30h

III. Povećajte doseg, prodaju i angažman na vašim digitalnim kanalima.

Kako iskoristiti maksimalno sve postojeće mogućnosti društvenih mreža?
Kako osmisliti ciljanu kampanju na Instagramu?
Kako pripremiti idealan plan promocije putem videa?

Interaktivna vježba putem koje će polaznici s besplatnim alatima koje imamo na raspolaganju isprobati neke od tehnika naučenih kroz teorijski dio radionice.

16.30-18h

IV. Kako se služiti blogovima te kreirati sadržaj prilagođen vašem targetu?

Kako usavršiti tehnike pisanja bloga u svrhu povećanja čitanosti i pronalaska na tražilicama (SEO)?
Kako osmisliti co-branding kampanju?
Influencer marketing.

Brendaonica Zadar 4

Svi polaznici Brendaonice PLUS dobivaju Potvrdu o pohađanju radionice te mogućnost sudjelovanja u privatnoj zajednici na Facebooku nakon radionice. 

Svi zainteresirani za Brendaonicu PLUS, mogu se prijaviti putem Google poveznice, a sve dodatne informacije možete potražiti putem emailom: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ili na službenim Facebook stranicama, Instagramu, ili službenim internetskim stranicama Brendaonice

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se