U Zagrebu ubijena žena, a u Splitu pokušaj ubojstva

23 Veljača 2017

U zagrebačkoj Volovčici sinoć oko 22 sata dogodilo se ubojstvo. Smrtno je stradala mlada djevojka. U automobilu je nasmrt izbodena 18-godišnja djevojka. Osumnjičeni se sam predao policiji, javlja HRT.

Policija je sinoć imala posla i u Splitu. Maskirani muškarac ušao je u kafić i pokušao ubiti vlasnika tog lokala. Još se traga za počiniteljem.

HR News

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se