Prometna nesreća u okolici Našica: sudar autobusa i automobila

01 Rujan 2017

nasice.com

Nažalost, negdje oko 16:30 sati u mjestu Našička Breznica, na samom početku sela dogodila se teška prometna nesreća u kojoj za sada kako smo saznali ima povrijeđenih osoba.

Kako smo vidjeli, u prometnoj nesreći sudjelovala su dva vozila, jedno osobno vozilo i jedan autobus (oboje našičkih registarskih oznaka). Kako je došlo do prometne nesreće još ne možemo reći, već ćemo za to morati pričekati službeni izvještaj policije.

Za sada možemo reći kako je na mjestu nesreće djelatnici hitne pomoći te JVP Našice koji pokušavaju izvući unesrećenu osobu iz osobnog automobila. Ovom prilikom molimo sve koji idu ovim pravcem, da uspore vožnju. Promet za sada teće jednim prometnim trakom, a vjerujemo kako će se uskoro i to stabilizirati.

DSC 0131

U ovom stvarno teškom sudaru, autobus se nakon što je se sudario s automobilom, je nastavio klizati te je prednjim dijelom udario u obližnju kuću. Kako saznajemo nitko u kući nije ozlijeđen ali je nastala također velika materijalna šteta.

U policijskoj Upravi Osječko - baranjsko su potvrdili kako u prometnoj nesreći nema poginulih ni teško ozlijeđenih osoba. Prema prvim informacijama, do nesreće je došlo kada je autobus prešao na lijevu stranu ceste kojom se kretao osobni automobil. Došlo je do udara pri kojemu se autobus zabio u kuću, dok je automobil sletio s ceste.

Izvor: nasice.com

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se