Policajac usmrtio suprugu, također policijsku službenicu

21 Srpanj 2017

U Novskoj je sinoć u obiteljskoj kući 44-godišnji muškarac iz vatrenog oružja usmrtio svoju 42-godišnju suprugu, također policijsku službenicu. 

Kako se doznaje, oboje su bili policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke. Na mjestu nesreće počinje očevid kojeg vodi Županijsko državno odvjetništvo iz Siska.

HR News

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se