Pokušaj ubojstva u Karlovcu: Muškarac nožem nasrnuo na ženu

06 Ožujak 2017

Nedaleko tržnice u središtu Karlovca jednu je ženu nožem u ponedjeljak oko 10,20 sati ozlijedio muškarac koji je, kako je potvrdila policija, odmah i uhićen na mjestu događaja.

Policija zasad nije objavila je li uhićeni napadač osumnjičen za pokušaj ubojstva ili nanošenje tjelesnih ozljeda.

Prema riječima Vladimira Bauera, zamjenika ravnatelja karlovačke Opće bolnice, žena je zadobila više ubodnih rana te joj slijedi operativna obrada, no po svemu zasad poznatom kada dijagnostička obrada još traje, ona je vjerojatno izvan životne opasnosti.

Kako pišu lokalni mediji, napad se dogodio na parkiralištu, odakle je napadnuta žena uspjela pobjeći do obližnje kladionice, ali ju je napadač nastavio progoniti s nožem u ruci. U kladionici su ga savladali građani i zadržali do dolaska policije.

Na parkiralištu su ostala i dva oštećena automobila.

 

Autor: Agencije/HR News

HR News

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se