HRVATSKA UTOČIŠTE PEDOFILA U Istri uhićen talijanski pedofil koji je 2 godine u bijegu

13 Veljača 2017

Jučer je u okolici Pule uhićen tršćanski pedofil, 74-godišnji Bruno Cliselli koji se prema neslužbenim informacijama na istarskom području skrivao više od dvije godine.

U akciju je bila uključena PU Istarska, koja je Clisellija uhitila prema nalogu Interpola.

Bruna Clisellija očekuje izdržavanje kazne od 7,3 godina zbog toga što je u više navrata iskoristio maloljetnika, a skrivao se dvije godine na području Pule, javlja Regional Express. To je epilog duge i kompleksne akcije policije iz Gorizije koordinirane sa strane Claudija Culota, odnosno hrvatske policije i Interpola.

Bruno Cliselli osuđen je u Goriziji u kolovozu 2015. jer je u više navrata i u pojačanom obimu seksualno iskorištavao maloljetnika, koji tada još nije napunio deset godina.

Ti su se događaji dogodili na plovilu na jezeru Grado 2007. i 2008.godine, no nakon definitivne osude izgubio mu se svaki trag. Cliselli je boravio u Općini Rivignano gdje se bavio komercijalnom djelatnošću. No, nestao je i nitko nije znao gdje se nalazi. Policija je, pak, saznala da povremeno ulazi u Italiju, u Trst, kako bi podignuo mirovinu koja mu se uplaćuje na jedan tekući račun.

HR News

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se