Udruga hrvatskih branitelja poziva na skup potpore inicijativi za uvođenje obveznog vojnog roka

10 Veljača 2017

Udruga hrvatskih branitelja RH (UHB RH) poziva sve braniteljske udruge i domoljube da se pridruže skupu na kojem će izraziti potporu inicijativi Vlade RH o uvođenju obveznog služenja vojnog roka.


Skup je zakazan u subotu 11. veljače 2017. godine u Zagrebu, Trg Petra Krešimira IV (zgrada MORH-a), s početkom u 11.30. sati.

Organizatori mole nazočne pripadnike postrojbi da sa sobom ponesu stjegove postrojbi, udruga .....te transparente.
SLUŽENJE VOJNOG ROKA NIJE PRIPREMA ZA RAT, ističu u pozivu .

HR News

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se