Svečano otvoren obnovljen Dom HVIDR-e Grada Zagreba

28 Veljača 2017

Svečano je otvoren obnovljeni Dom ratnih vojnih invalida Domovinskog rata grada Zagreba. HVIDR-a Grada Zagreba osnovana je 1992. godine, na istoj lokaciji u Slovenskoj, a danas broji oko 2000 članova.

U novouređenim prostorijama provoditi će se i dalje edukacije za branitelje, okrugli stolovi, promocije i tribine. Na otvaranju je uz brojne druge uzvanike - prigodan govor održao i ministar branitelja Tomo Medved.

HR News

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se