Koordinacija udruga branitelja prozvala Jasena Mesića

06 Veljača 2017

Koordinacija udruga hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskog rata prozvala je u otvorenom pismu saborskog zastupnika HDZ-a Jasena Mesića da pokušava spriječiti smjenu Hrvoja Hribara i 'njegove kriminalne hobotnice'. Zaključuju da se iz njegovih postupaka vidi da je i sam Mesić dio te hobotnice.

Odgovorite javno – što bi se to još trebalo dokazati za Hrvoja Hribara, uz stotine kršenja zakona i pozitivnih propisa, izvlačenja na desetke milijuna kuna u privatne džepove, financiranja antihrvatskih pamfleta, pa da Vi, kao zastupnik HDZ-a, prestanete podržavati Hribara?

Zar sve ovo do sada nije daleko, daleko previše? Nije li Vam dosta što je u predizbornoj kampanji glavni tajnik HDZ-a Goran Jandroković morao demantirati Vašu izjavu kako 'novi HDZ' podržava Hribara? Provocirate li ponovno, tražite li doista da se o Vašoj podršci financijerima antihrvatskih pamfleta, pljačkašima javnih milijuna, izjasni članstvo i birači HDZ-a, pitaju među ostalim iz udruge.

Udruga poziva Mesića i da se ispriča javnosti za izjavu danu tijekom predizborne kampanje.

HR News

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se