Izložba "Domovinski rat" u Varaždinu

02 Ožujak 2018

Varaždinski Klub kolekcionara u subotu 3. ožujka od 8 do 13 sati u hotelu "Turist" organizira 12. Sajam starina, filatelije, militarije, numizmatike, značaka i svega što spada pod kolekcionarstvo. Sajam je prodajno-izložbenog karaktera, a bit će upriličen u podrumskom prostoru hotela Turist te je besplatan za sve posjetitelje.

Novitet Sajma starina svakako će biti izložba naslovljena "Domovinski rat" koju organizatori Sajma upriličuju u suradnji s Klubom varaždinskih branitelja 1991. - 1995. Varaždin, u sklopu koje će se moći razgledati ratni eksponati i trofeji iz Domovinskog rata.

Tijekom održavanja Sajma moći će se vidjeti, nabaviti, kupiti ili razmijeniti raznoliki predmeti iz kolekcionarstva od vojne opreme i naoružanja, starih medalja i predmeta iz povijesti, do poštanskih maraka, novca, znački, umjetnina i predmeta koji su obilježili prošla razdoblja, a koje drugačije nije moguće vidjeti ili nabaviti.

 

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se