Blues mutne vode na političkom nebu Hrvatske

10 Travanj 2018

Razgovarajući u zadnje vrijeme s ljudima iz pravne i ekonomske struke došao sam do poražavajućih podataka. Što se tiče same pravne strane u nijednom segmentu se ne poštuje zakonici koji su donošeni u svezi prekonoćnog bogaćenja pojedinaca, koji su većinom u državnom aparatu ili u uskoj sprezi sa samim državnim aparatom. Primjera ima napretek tako da nemam volje ni želje ih nabrajati iz jednostavnog razloga jer bi mi trebalo najmanje 50 stranica. U svezi ekonomske struke koja je jako u sprezi s politikom iz dana u dan smo svjesni da se radi na totalnom razjedinjenju cjelokupnog pučanstva RH u dvije grupacije a to su: siromašni koji jedva preživljavaju te bogati kojima odgovara ovakva ekonomska anarhija pod patronatom državnog aparata na čelu s Vladom i Saborom.

Naša država je dovedena do totalnog bankrota u svezi vanjskih zaduživanja, koja će plaćati svekoliko pučanstvo lijepe Naše Domovine s izuzećem bogatog sloja građana i političara. Načina ima iz izlaza takve situacije ali nema dovoljno ni političke a ni ekonomske volje za takav posao. U vezi toga možemo krenuti na posljedice takvoga stanja koje se očituje smanjenim natalitetom, trajnim izlaskom iz Lijepe Naše Domovine mladih školovanih kadrova koji su krenuli trbuhom za kruhom na bolja plaćena mjesta u inozemstvo.

Dragi prijatelji povijest se ponavlja u vezi egzodusa pučanstva Lijepe Naše a to nije nimalo lijepo ni produktivno. NAŠA POLITIČKA ELITA NA ČELU SA SABOROM I VLADOM NEMA NIMALO SLUHA ZA TAKVA PITANJA JER JE NJIMA SAMO NA PAMETI OSOBNO BOGAĆENJE A NAROD - TKO ŠIŠA. Ni jedna politička opcija na nebu Hrvatske nimalo ne vodi brigu o malome čovjeku te je moje osobno mišljenje da treba doći do totalnog rušenja svih političkih stranaka, te osnivanja jedne jake stranke kojoj će primarni cilj biti poboljšanje života maloga čovjeka, kome će dati mogućnost da sa svojim radom i zalaganjem normalno živi s obitelji. Kada dođe do toga onda će i RH biti uspješnija i privlačnija dolasku stranog kapitala koji rezultira boljim standardom svakoga pojedinca u RH.

 

Kolumnist: Nenad Mišić

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se