Bitka za Vukovar – kako smo branili grad i Hrvatsku

10 Svibanj 2018

Udruga branitelja Domovinskog rata"Zagrebački velesajam" u suradnji s Udrugom zagrebački dragovoljci branitelji Vukovara,HVIDR-a-Zagreb,UDVDR-Zagreb,Studentski pastoral Zagreb, pozivaju Vas na glazbeno scenski spektakl "Bitka za Vukovar – kako smo branili grad i Hrvatsku".

Spektakl će se održati u sklopu službenog protokola Ministarstva obrane RH a povodom svečanog obilježavanja Dana oružanih snaga RH i Dana Hrvatske kopnene vojske te u sklopu službenog protokola grada Zagreba a povodom obilježavanja Dana branitelja grada Zagreba. Pokrovitelj spektakla je Predsjednica RH, Kolinda Grabar Kitarović,Ministarstvo obrane RH,Ministarstvo hrvatskih branitelja,Grad Zagreb,Zagrebački velesajam.


Glazbeno scenski spektakl održat će se za školsku djecu, studente i mlade a u spomen na sve Zagrepčane i Zagrebačke studente koji su 1991. godine dragovoljno otišli braniti grad Vukovar. Spektakl će se održati u kongresnom centru Zagrebačkog velesajma, 28. svibnja (ponedjeljak) s početkom u 19 sati.

U spektaklu će svi gledatelji, s gradonačelnikom grada Vukovara, Ivanom Penavom i gradonačelnikom grada Zagreba, Milanom Bandićem, sudjelovati u ceremoniji širenja "Vukovarskog svjetla", vidjet ćete "zmiju svjetlosti", dva filma: "Bitka za Vukovar" i "Vukovar danas" te izložbu do sada neviđenih ratnih fotografija s Vukovarskog Sajmišta.


U spektaklu će nastupati folkloraši KUD-a "Željezničar".Zavičajni klubovi studenata,SKAC-Palma,SPAS-Studentski pastoral.
Radujemo se Vašem dolasku!

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se